| Alexandraaleboantaa167 a întrebat:

Buna! Mancam niste jeleuri mai tari de fel,si parca cand mestecam efectiv ma durea creierul,in cap,capul,nu stiu cum sa zic, va rog chiar ma panichez deci fara miștouri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai mananci asa ceva. Simplu.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu le mai manca, ca-i simplu sa alegi sa nu faci ceva ce te doare!
De la atat lucru nu te panichezi, ci le arunci si in felul asta nu te mai stresezi si nici nu te mai doare maxilarul.

| ReddY25 a răspuns:

Nu mai minca porcarii

| MONICAMONICA13981398 a răspuns:

Bună! Eu cred că, doar ai forțat prea tare mușchii feței în timpul masticației si a fost o presiune mare la nivelul feței care a radiat spre cap. Eu pățesc asta mereu cand mestec gumă pentru mult timp, când mănânc alimente mai tari sau greu de mestecat, ca de exemplu un covrig cu coaja tare. Nu cred ca ai nicio problemă de sănătate legată de acest aspect, doar încearcă să consumi alimente cu o duritate medie. Eu una consider ca nu ai de ce sa îți faci griji dar pentru linistea ta, poti sa fii atentă sa observi daca mai apare acesta durere si în alte situații, ca de exemplu durere bruscă chiar și atunci când nu mesteci nimic si daca observi ceva în neregulă poti merge la medicul de familie sa îi spui aceasta problema si te va îndruma la ce control trebuie sa mergi. Numai bine!

| bunaziua82937 a răspuns:

Buna ziua! Am luat la aminte intrebarea ta! Nu stiu cum sa iti dau aceste veste dar din pacate trebuie sa o fac pentru ca de asta sunt aici pe tepeu sa iti raspund
Deci eu cred ca s-ar putea sa ai un caz de autism destul de sever pentru ca eu in trecutul meu indepartat am avut un prieten foarte bun care din pacate avea aceasta boala incurabila aceasta mereu era mai distant si mai inapoiat, a fost un prieten bun acesta in ultimele zile de viata cand manca mere sau bombuane tari imi spunea ca simte ca il doare creierul fara misto
Seara buns si iti sugerez sa fregventezi un doc?‍? tor

| darrio2007 a răspuns (pentru bunaziua82937):

Măi, copile, tu nu te miri de tâmpeniile pe care le scrii?