| pufosheniedebraila a întrebat:

Marti seara a luat mama un suc cu grapefruit si cred ca l-am baut cu pofta ca pe la 1 noaptea am vomat, mi-a fost rau pana dimineata, la 4 am vomat iar si asa pana acum. Am fost la spitalul judetean si acum iau prafuri dizolvabile Nexium si No spa pentru durerile de burta, insa am o stare continua de voma. Imi vine sa vomit de mor si ma doare burta foarte rau. Stiti cumva vreun medicament bun pentru mine? Mentionez ca am probleme cu fierea si am 12 ani. Dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Cred ca nu ar mai trebui sa iei medicamente daca te doare stomacul. Il pot irita si mai mult. Si eu am avut probleme intr-o noapte, am vomitat de multe ori, dimineata am chemat ambulanta pentru ca eram f slabita si deshidratata si mi-au facut o injectie si o perfuzie. Mi-am revenit in jumatate de ora. Mi-au spus sa mananc paine prajita, orez fiert simplu vreo 2 zile pana se reface flora intestinala si sa iau metoclopramid inainte de masa. Multa sanatate si sper sa gasesti un remediu potrivit.

2 răspunsuri:
| Kidooooo a răspuns:

Fa/ti bicarbonat cu apa si cu otet.iti trece intr/o secunda.bafta!

| fulgerul a răspuns:

Era si greu sa-ti iei 3-4 fructe sa le bagi in blender.Baga-ti E-uri in voi!