Nu trebuie sa incepi sa te stresezi pentru bac, mai ai foarte mult timp la dispozitie sa inveti.Si eu am zis ca ma apuc de invatat la inceputul anului, apoi am amanat pentru semestrul al doilea si pana la urma mi-am invatat in ultimele saptamani. Daca in toti anii de liceu ai fost cat de cat atenta nu o sa ai probleme la bac. Dupa ce l-am luat mi-am dat seama ca se face prea mult caz cu asta.Incearca sa iti faci un program, in fiecare zi sa inveti la alta materie si sa faci exercitii suplimentare.Pe langa asta fa si lucruri ce te binedispun, asculta muzica relaxanta (cea clasica este recomandata), iesi cu prietenii, plimba-te in natura.Fa-ti timp mereu si pentru tine si incearca sa gandesti pozitiv, o sa vezi ca va fi bine.
Vorbeste deschis cu părintii tăi si spune le ceea ce simti si ca ei au prea mari asteptări de la tine, si sincer tu nu faci față, esti si asa destul de stresata acum cu școala cu bacul, nu da banii la psiholog, ca poate dai peste unul /una care nu stie sa te asculte si te trezesti mai nervoasa decit esti. Ce vârstă ai? Multa sanatate.
Sa te relaxezi si sa nu te mai chinui inutil.Bac-ul nu este cea mai mare incercare a vietii! Este doar un examen la cateva materii.Indiferent ce o sa faci la examen cu siguranta va exista viata dupa.Mult succes si fara prea mult stres! In ziua de azi daca nu ai pile nu te angajeaza nimeni nici daca ai doctorat(ma refer la un serviciu cat de cat).