| Medeea_3616 a întrebat:

membrii TPU!
Am o mica intrebare: ce se intampla daca iei doua antibiotice, deodata(ampicilina)?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

O sa-ti dea o senzatie de greata

| darrio2007 a răspuns:

Prima data poate putina greata.Dar e bine sa nu mai iei cate doua.Sa respecti indicatiile din prospect.

| Beatrice_5910 a răspuns:

Daca sunt 2 anitbiotice diferite de gen gentamicina si penicilina nu patesti nimic pentru ca sunt prescrise impreuna. Daca iei odata 2 pastile de ampicilina si nu ti-a fost indicat poti sa nu patesti nimic sau arsuri pe stomac,voma,ameteli, gust amar in gura, orice alta stare de rau.

| Medeea_3616 explică:

Nu-s diferite, sunt la fel. Am luat ieri, din gresela.Credeam ca, daca iau 2 numai iau, dupa aia, ca se ia din 6 in 6 ore, si voiam sa ma scutesc de acest lucrurolling on the floor...[stiu, n-am minte]...si nu am senzatii de greata, nu am ajuns la spitalwinking

| LolNope a răspuns:

Pai,daca iei poti sa faci supradozaj, fiind apoi necesare spalaturi gastrice la spital.