| anutsaa a întrebat:

Buna membrii TPU! Mi-au aparut cateva cosuri si sambata ma intalnesc cu cineva, cum pot sa scap de ele pana sambata fara sa ma machiez? Vreau sa fiu cat mai naturala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Genuitoarea a răspuns:

Am mai multe optiunii scumpoo`:*
1. Zineryt este un medicament pentru fata.este lichid si il poti cumpara de la farmacie este foarte eficient doar cauta cateva informatii despre el sa vezi. cam 30 de lei costa dar in scurt timp nu vei mai avea deloc cosuri. se foloseste de 2 ori pe zi:*
2. Fatz-i o masca si stai cu ea timp de 40-50 min cu : Lamaie cu argila.Lamaie cu putina apa.Lamaie cu miere.
3.Malai.Spala-te cu malai pe fata in fiecare seara.
4. Fatzi o masca cu Zeama de castravete si argila.
5.Foloseste corectoare, sau du-te ma un magazin naturist si cere produse naturale foarte bune pentru indepartarea cosurilor.
Sper ca te'am ajutat succes la intalnireebatting eyelashes:*:* te pup dulcikoo >big grin

3 răspunsuri:
| Dyller a răspuns:

Incearca clerasil, dar nu cred ca ies asa repede

| ziz a răspuns:

Mergi la o sedinta la medicul dermatolog.

Pentru ca, folosind solutii.iti trebuie cel putin 2 saptamani.

big grinSPer ca te'am ajutat cat de cat.

| Deeutza_8515 a răspuns:

Nu cred ca poti dar te poti da cu un fond de ten bun si asta ajuta ♥happy