| MIySTiK a întrebat:

menstruatia mi-a venit prima data la sfarsitul clasei a cincea ( 11 ani ) dupa aceea mi-a venit cam 6-7 luni normal iar acum vine tot mai greu cu pauze lungi, de exemplu ultima data cand mi-a venit a fost in feb... sunt ingrijorata... mentionez ca am avut contact sexual prima data in aprilie anul asta dar o sarcina ar fi exclusa, ma gandesc ce sa fac? ajutati-ma daca stie cineva ceva. funda tongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexutzaaa_9379 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la medic-cea mai buna optiune.alta varianta ar fi sa vorbesti cu mama ta chiar daca ii mai greu sa-i explici partea cu contact sexual. daca este mai calma ai putea sa-i zici dar daca o stii mai nebuna putin nu stiu cat de buna ar fi faza(eu nu i-as spune mamei mele).Ar mai putea fi doar o dereglare hormonala/si mie mi se mai intampla sau o problema mai complicata de sanatate.iti urez mult noroc!

2 răspunsuri:
| Moderator a răspuns:

Mergi la ginecolog.

| diana_9296 a răspuns:

Pai daca zici ca ai avut contact sexual eu zic sa te duci sa faci un control nu se stie niciodatawinking