| diaηα a întrebat:

Mereu ma doare capul.
Sa dezvolt putin sa prindeti ideea :
Daca ma enervez [sunt om, am 32 de ore (scoala) pe saptamana; clasa speciala ] ma doare capu.
Daca incerc sa ma fortez sa fac ceva, ma doare capu.
Cu somnu` n-am treaba. De cand a inceput scoala la 8 jumate imi vine somnu` [sunt foarte obosita] la 7 cand trebuie sa ma trezesc desigur ca as mai putea dormi.
N-am treaba cu scoala sau ceva. Mereu port caciula. Daca merg la doctor imi zice sa iau pastile, da nu mai iau ca nu-mi fac bine oh go on.

Ce sfat imi dati? Sa iau pastile si sa beau ceai?! Deja fac asta. Nustiu ce e in neregula cu mine. Incep sa ma gandesc la tampenii. Am vazut un documentar despre tumoarea pe creier si la cat de tare ma doare incep sa cred ca am.

Ce parere aveti?!

Multumesc >; d

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CosmiNeeel a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la asta...Tu probabil toata ziua stai cu stres si astepti durerea de cap
Nu stiu nici eu sa zic, in niciun caz tumoare sad, Doamne fereste
Sper sa te fi ajutat cu ceva :*

| Ramo80 a răspuns:

Posibil ca totul sa fie pe baza de stres. Posibil un inceput de sinuzita, dar in cazul asta iti poti da seama dupa simptomele ei. Ceva lipsa de vitamine, lipsa de fier produce dureri de cap. In nici un caz ceva grav. Incearca sa mananci mai multe fructe si legume bogate in vitamine, incearca sa te relaxezi mai mult si nu te mai gandi la boli de astea tot timpul. Psihicul lucreaza f bine in ameliorarea durerilor, sa stii. Multa sanatate. Pupic!

| AdiBSN a răspuns:

Trebuie sa o lasi mai usor, sa te relaxezi si sa mai lasi scoala in ****. Trebuie sa faci alternanta intre efort intelectual si efort fizic. Un lucru e sigur, nici vorba de tumoare pe creierhappy.

| Justmed a răspuns:

Probabil e ceva oftamologic @! consulta medicul

| miki_4604 a răspuns:

Nu te mai gandi la aceasta durere incerca sa o ignori, ia un complex de B-uri(spirulina), calciu cu magneziu si biozinc.Toate sunt suplimente nutritive, ai nevoie de ele.Le poti comanda la tiens-romania.ro sunt de foarte buna calitate, le folosesc si eu, iti dau energie si vei uita de dureri.Multa sanatate