In primul rand trebuie sa mergi la medic sa tratezi infectia din jurul negului.Se pare ca substanta ti-a atacat straturile epidermei!
Buna. Am facut si eu 2 operatii cu laserul. Una pentru amigdalite si una pentru un neg localizat la baza nasului. Operatia a durat mai putin de 30 de minute si nu a durut foarte rau. aproape deloc. Tinand cont de faptul ca e si la deget unde nu e o zona la fel de sensibila ca la nas, nu cred ca o sa te doara. Dar ai sa simti. Inainte am incercat si eu multe alte lucruri si tot nu mi-a trecut. Ambele operatii au costat 10 milioane si le-am facut la o clinica privata de pe Stefan cel Mare, Bucuresti. Sanatate!
Un coleg se dadea cu o substanta alba ca un fel de aracet/corector si s-a decojit intr-un fel. si a scapat dar nu stiu cum se chema
Sau mai simplu si gratis ar fi sa iti pui rostopasca pe neg. Faza e ca dureaza ceva pana iti trece si trebuie pus constant dar e foarte sigur, iti zic din experienta proprie;)
http://www.formula-as.ro/2007/773/medicina-naturista-25/rostopasca-8064
Este de cumparat la farmacie, o anumita substanta care ingheata negii, si treptat, dispa (se numeste cryopharma). Sau, poti apela la scoaterea cu laser.
LarisaChe07 întreabă: