| maria1998 a întrebat:

Mi-a aparut pe mana si pe picior niste eczeme, dar nu arata asa de rau incat sa se ajunga la psoriazis, ma rog stiti cumva cei care au mai avut eczeme cu ce crema v-ati dat? Eu m-am dat cu Nidoflor dar unele mi-au trecut si a ramas urma dar altele nu mi-au trecut. O crema eficienta stiti?

Multumesc! Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Fa un examen coproparazitologic, eczemele pot aparea in caz de parazitoze intestinale. Cat despre tratament, numai dermatologul te poate ajuta eficient.

| Konata a răspuns:

Buna, stiu ca atunci cand eram mica o prietena de-a mea a avut. Mama ei s-a dus la farmacie si a luat crema de galbenele care este eficienta la toate problemele de piele si este foarte eficienta. Insa mai sunt si altele mai scumpe cum ar fi Gladskin insa mai bine iti recomanda farmacistul ce stie el happy.

| Azµre a răspuns:

Hidrocortizon

| EvaneSScence a răspuns:

Du-te la dermatolog si vezi ce-ti spune...cand am avut cateva eczeme pe maini si pe picioare, dermatologul meu mi-a recomandat EPITHELIALE A.H de la A-DERMA

| Juleuuss a răspuns:

Du-te la dermatolog mai bine. Netratat, se va întinde pe toată pielea.