| ManGino a întrebat:

Buna mi-a aparut puroi pe amigdale cred ca de vreo 6-7 ori si mi-au recomandat operatie medicii si cel orl-ist, si acum plang de frica si de disperare ca mi-e frica de moarte sa fac operatie ca dupa aia o sa racesc mai usor. Mai exista cai de salvare pentru amigdale, spuneti-mi va rog sunt foarte panicat de o vreme

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Eu sunt operata de vreo 10 ani de amigdale si crede-ma ca sunt cea mai fericita,extrem de rar tusesc, si foarte putin, de dureri in gat nu mai stiu ce sunt alea, singura mea manifestare de raceala iarna ar fi ca imi mai curge nasul dar in rest pe perfect, du-te si fa operatia ca o sa vezi cat de bine este sa scapi de focarul de infectie

| ManGino explică (pentru Felys):

Si o sa mai faci vreodata exercitii fizice?
si sa mai ai o viata normala daca da peste cat timp?

| Felys a răspuns (pentru ManGino):

Doua saptamani doare dupa oepratia de amigdale,apoi restul vietii esti perfect sanatos, cele doua saptamani pana se vindeca locul o sa doara, dar nu a murit nimeni din asta, exercitiile fizce nu au nici o legatura cu amigdalele, eu m-am operat vineri si luni eram deja la munca

| Sirbu_Damiana_2000 a răspuns:

Nu iti fie frica si doar incredete in doctori

| ManGino explică (pentru Sirbu_Damiana_2000):

Pe mine ma intereseaza daca mai am sanse sa ma salvez, nu ma las pe operatie ca mi-e frica de lesin