| Andruta99 a întrebat:

Mi-a apărut un nodul in partea superioara a sânului, mentionez ca am doar 20 de ani și niciun antecedent de cancer la san in familie. Nodulul este mobil, rotund ( asemănător unei boabe de strugure), dureros uneori. Mentionez ca nu am menstruatie regulată din cauza unor probleme legate de glanda mostenite din partea mamei. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Du-te la un control ginecologic.

| Bizon95 a răspuns:

Du-te la doctorul de familie si el te v-a trimite la oncolog
care o sa iti testeze nodulul ala

NU AMANA, DU-TE CAT MAI REPEDE!
daca e o problema nasoala e MULT MAI BINE SA O TRATEZI DIN TIMP!

| Marbea a răspuns:

Mergi la un medic ginecolog. Te va palpa si daca considera ca e cu risc te va trimite sa faci o mamografie. Nu sta asa, poate sa nu fie nimic dar poate si sa fie! Nu conteaza antecedentele, este vorba ca celule pot suferi modificari, daca ar fi antecedente atunci preventia si mersul la control sunt mai mult decat necesare.