| Andruta99 a întrebat:

Mi-a apărut un nodul in partea superioara a sânului, mentionez ca am doar 20 de ani și niciun antecedent de cancer la san in familie. Nodulul este mobil, rotund ( asemănător unei boabe de strugure), dureros uneori. Mentionez ca nu am menstruatie regulată din cauza unor probleme legate de glanda mostenite din partea mamei. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Luand in calcul tot ce ai spus, e nevoie numaidecat de un control medical.

| Andra9pk a răspuns:

Mergi la control...nu amana. Corpul semnalizeaza astfel cand e ceva in neregula.
Poate nu este vorba de cancer, doamne fereste.
Dar tot trebuie sa mergi la control.din aspect si prin palpare isi poate da cu parerea un medic ..noi de pe TPU nu...
Eu fac control la 6 luni.(ginecologie) si imi verifica si sanii bineinteles.

| Dandinelle a răspuns:

Mergi la medicul ginecolog, iti va recomanda o ecografie la san sa vada dimensiunile. In cazul meu a trebuit sa merg la fiecare 3 luni pentru o ecografie sa vada daca se mareste sau nu, iar dupa un an am facut o elastograma, tot un fel de ecografie dar mai intensa, unde masoara elasticitatea si chiar afla daca e benign sau malign. Spor!