Ciocolată cu unt şi îngheţată? De unde ţi-a venit o asemenea idee...eu habar nu am.
Oricum... încearcă să te culci. Dacă reuşeşti să dormi vai fii mai bine când te trezeşti. Eu aşa fac de fiecare dată când mi-e greaţă.
Încearcă să îţi găseşti un subiect de gândire relaxant. După ce te-ai pus în pat găseşte-ţi o poziţie confortabilă în care să stai şi nu te mai mişca. Cel mai bine ar fi pe spate cu capul puţin într-o parte. Subiectul îla de gândire poate fi orice îţi place sau te relaxează petin. Gândeşte-te la un câmp cu flori, la nişte oi, la... ceva. Aşa e mai uşor să adormi.
Ceaiul de mentă este de asemenea bun în stările de greaţă.
Sănătate!
Ia un Nospa si un Fiobilin. Daca nu ai din astea incearca Metoclopramid, e la fel de bun. Am avut stari de greata si astea mi le-au luat "cu mana"
Cui pe cui se scoate mai mananca inca vreo 3
Ia ceva de greata, de voma etc sau bea niste suc de lamaie.
Respect,
Chrys
Pai stai linistita si spune-i mamici tale sa-ti faca niste ceai sa NU iei pastile ca nu este ceva grav
Intreab-o pe mama ta, ea trebuie sa stie cel mai bine ce sa faci ca sa nu iti mai fie rau
Fa putina miscare, si in 30 de minute mananca niste fructe cum ar fi pepene, zmeura, struguri, dar cu mere ca sunt prea "grele" asa am facut si eu azi pentru ca e ziua mea iar felia de tort mi-a pus capat
Roag-o pe mama ta sa se duca la farmacie si sa cumpere doua pastile de No Spa.Ia una astazi, si daca iti face bine sa iti mai cumperi, ca e bun sa il ai in casa.Eu mereu iau No Spa si imi face bine. Daca nu te ajuta sa nu mai iei.Incearca.FUNDA?
RAY întreabă: