Este vorba de o afta bucala, adica o inflamatie a cavitatii bucale. Daca e deranjanta te poti da cu putina glicerina boroxata (de la farmacie pana-n 3 lei), violet de gentiana, sau poti face gargara cu o solutie bicarbonat de sodiu (alimentar) in apa calduta (o cana de apa si o lingurita de bicarbonat). Se vindeca spontan fara cicatrice. Evita alimentele acide, sucurile carbonatate, condimentele si produsele din lapte.
Afta bucala arata cam asa http://2.bp.blogspot.com/......0/afte.jpg am avut si eu si nu era besica rosie ci ca in imagine. Oricum tot ceva gen o afta cred ca e ca altceva nu are ce sa fie, da-ti cu niste bicarbonat pe ea de 2-3 pe zi sau exista la farmacie o solutie de afte si e f buna, ustura la inceput dar apoi amorteste si in 2-3 zile trece.
Fratilor nu va mai prostiti.
SI mie mi-a iesit exact sub limba in varfu limbi dar dedesubt nu deasupra un fel de besica. Deci o sparg ma doare putin nu iese nimic decat sange,
Apoi am rupt-o de tot odata si nu mai aveam nimic ei adoua zii aparuse la loc aceiasi chestie.
Si nu mai trece o am de O luna cred si tot nu mai dispare.
Sa moara gibilan zicetim si mie ce sa fac. Ca nu mai scap. (