| adria90 a întrebat:

mi a iesit o batatura la degetul mic de la picior si nu stiu ce sa fac... poate cineva sa ma ajute cu un sfat, ceva? va rog mult sa mi raspundeti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| iulikutza33 a răspuns:

Buna! Eu abia m-am intors din o excursie de la Predeal si diriga in toate cele 4 zile in care am stat acolo, nea purtat doar pe drumuri.
Cand m-am intors acasa, aveam bataturi la degetul mic, inelar si cel mare de la picior.Ma jena cand mergeam asa ca seara, inainte sa ma culc, am luat un ac si le-am spart.
Stai linistita, nu doare...doar daca nu bagi acul in mijlocul bataturii.Baga-l mai in sper margine, cat mai aproape de piele.
Dupa ce intepi, sa ai pregatit un servetel pentru ca ai sa apesi usor pe batatura pentru a iesi lichidul din interior.Da-te cu o crema (dar nu de maini, picioare sau corp pentru ca acelea sunt pentru. catifelarea pielii) gen Cicatrizin sau...Carpicon.

PA! si multa grija!

| adria90 explică (pentru iulikutza33):

Mersi mult! chiar o sa incerc si sper sa nu imi reapara...:*