Buna!
Mai mult ca sigur ai racit si de aia ai o intarziere de ciclu. Burta te doare pentru ca e normal, ai sa vezi ca o sa-ti vina ciclu! Nu trebuie sa iti faci probleme la intarzierea asta...doar daca ai avut contact sexual neprotejat.
Multa sanatate!
Multumesc iar contact sexual nu am avut
Atunci poti sa stai linistita, va veni si ciclul chiar daca intarzie acum. O zi frumoasa sa ai!
Hey..multumesc tuturor pentru raspunsuri.Mi'a venit menstruatia sh ma simt mult mai bine.Multumesc de ajutor :*:*
Se intampla. Organismul reactioneaza diferit, de la fată la fată, de la om la om. De aia te si doare burtica, pentru ca intarzie. Dar va veni.
Mie imi trece automat, in 10 min cu Saridon N (nu Saridon simplu, ci N!), 6-9 ore nu mai am nimic, apoi daca durerea revine mai iau unul.
Ai racit, daca zici ca te doare burta, sau poate fi de la caldura... In orice caz daca n-ai facut sex nu ai de ce sa fii insarcinata, prin urmare se exclude o sarcina... Sau poti avea un chist, totusi ar fi bun u ncontrol la medicul ginecolog pentru orice eventualitate. Pentru durerea de burta poti lua no-spa