| Luiza_Mihaela_1996 a întrebat:

Buna,mi-a intarziat ciclul 6 zile, am dureri de sani, scurgeri albe am dar nu dese, specific ca am avut relatii intime dar prietenul meu a avut grija sa ma protejeze.Nu am nici o stare care sa duca la o sarcina. Va rog ajutati-ma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NicoleEazi a răspuns:

Durerile de sani sunt simptomele dinaintea unui ciclu, scurgeriile albe pot sa apara in mod fiziologic inainte de ciclu cu cateva zile sau dupa o ej......re a noptii precedente in caz ca nu ati folosit prezervativ si a eja...t inauntru. Daca ultimul contact sexual a fost azinoapte sau de 70 ore inca mai ai o sansa sa previi o sarcina nedorita cu escapel care se ia dupa 12 ore de la contact pana la 72 ore.

| someonesomewhereee a răspuns:

Probabil inca nu ai ciclul regulat.
se intampla la toate fetele sa mai intarzie sau sa vina mai repede, e in regula, nu iti face prea multe griji.