| DonarisDona a întrebat:

mi-a întârziat ciclul cam câteva zile. Nu l am regulat, niciodată nu l am avut. În frig nu am stat foarte mult, cu picioarele goale deloc. Nu am întreținut relații sexuale cu penetrare, o fi din cauza aceasta cu relația sexuala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Stai linistita. Corpul uman este foarte unic si are propriul lui sistem de functionare, la tine este posibil sa intarzie diferit fata de celelalte fete, nu este motiv de ingrijorare. Daca nu iti vine o bucata mai mare de timp(2sapt-1luna) mergi la medic si vezi ce spune, oricum trebuie sa stai linistita!

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ce fel de relatii sexuale fara penetrare ai intretinut?

| noname2021 a răspuns:

Daca nu iti vine deloc o luna intreaga eu spun sa tragi o fuga la un control, stiu ca toata lumea se fereste de medic dar nu ar trebui, uneori chiar e cazul sa vedem ce se mai intampla cu corpul nostru sau in interiorul lui.Bafta!