| AndreeaChitu a întrebat:

mi-a intarziat ciclul menstrual cam de vreo 4 5 zile iar asta nu mi s-a intamplat niciodata, nu am avut niciodata probleme de genul asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| love999 a răspuns:

Chesti de genul asta mi sa mai intamplat si mie dar sa nu-ti faci grij, asta doar in faptul daca intarzie ciclul vreo 1-6 zile, dar daca recurge la o saptamana consulta mediucul asa nu iti face grij:laughing...aa si daca cand iti vine dupa astea 4-5 zile curge inchegat e cazul sa te duci la medik(in caurile cele mai grave se intampla sa ramai gravida(conteaza si varsta)) sper ca te-am ajutat

| OrdinaryGirld a răspuns:

Buna! In primul rand Lma.Se mai intampla nu e ceva grav sa iti intarzie ciclu, sigur o sa iti vina saptamana asta sau viitoarehappy

| Emilia23 a răspuns:

Se mai intampla. O sa-ti vina nu-ti face griji. asta daca nu ai avut relatii sexuale.straight face

| AndreeaChitu explică:

Multumesc de raspunsuri de de urare big hug si apropo nu am avut relatii sexuale.:*

| dussa a răspuns:

Nici o problema tuturon ni s-a intamplat asta asta inseamna ca nu iti vine regulat

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt dereglări hormonale, bea ceai de urzică!
Sănătate!
Pa, pa.