anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna. Mi a intrat o geana in ochi si mi am bagat putin lanterna in ochi de aproape ca sa vad sa mi-o scot, si dupa ce am stins o am inceput sa vad niste flash uri lumjnoase dar mi au trecut acum. Ce inseamna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu inseamna nimic! Generatie de retardati...

| gabicoo a răspuns:

Înseamă că ai să orbești! Subscriu celor spuse de @lpavel!

Ce dracu să pățești?
Stai cu ochii închiși timp de o oră și o să-ți revină vederea la normal! N-ai sa mori fără telefon!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ochii au niste celule sensibile la lumina. Cat te uiti la o lumina puternica ele sa spunem ca se supraincara si au nevoie de timp sa se calmeze. Pana sa se calmeze vei avea niste artefacte vizuale, pete, "flash-uri", etc.

| Utilizatornew25 a răspuns:

Buna, nu pățești nimic, este normal, sunt celulele ochilor care nu sunt obișnuiți cu o asfel de lumina, o sa ș revină! Dar nu mai fa asta!

| suntincopacudeafara a răspuns:

De ce ti-ai baga o lanterna in ochi ba