| lullaby57657 a întrebat:

Mi-a venit primul ciclu pe 17 septembrie iar atunci a venit normal (adica era rosu), iar spre sfarsit s-a innegrit.Acuma cand mi-a venit din nou, e tot maro. E grav? Tin sa mentionaez ca nu am avut nici un contact sexual si ca am 11 ani. Va rog! RASPUNS URGENT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU ai de ce să te îngrijorezi : de obicei la începutul şi sfârşitul menstruaţiei sângele este mai închis la culoare.

NU ai nici o problemă, fi LINIŞTITĂ!

Să-ţi pară bine că ţi-a venit destul de regulat ( deocamdată ).
La unele fete, a 2-a menstruaţie le vine după 3-6 luni, la tine a venit chiar în luna următoare - cum era corect - deci organismul tău este destul de echilibrat!

Şi, oricum, ai DOAR 11 anişori - altele nu au menstruaţie nici la 14 ani.

Stai LINIŞTITĂ că NU ai nici o problemă!

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e grav, sunt dereglari frecvente la primele menstruatii. sangele maro este sange degradat care a stagnat mai mult in uter. Nu ai motive de ingrijorare

| Enki a răspuns:

Salut.am 12 ani si prima data cand mi-a venit ciclul a fost in 1 ianuarie 2012.iti raspund eu, tinand cont ca stiu foarte bine sa raspund in domenii de acest fel.NU TREBUIE SA TE INGRIJOREZI PENTRU ASTA, CREDE-MA, CHIAR SI LA FETELE CARE AU CICLU DE 2 ANI SE MAI INTAMPLA SA VINA MARO SAU NEGRU.ADICA NU E NIMIC DE CARE SA-TI FACI GRIJI.

| bobobianca a răspuns:

Nu este nimic grav nu te panica eu am 10 ani mi-a venit ciclul rosu dupa aceea maro dar nu am patit nimic