Esti alergic la materialul din care e confectionat. Probabil e rosu, dar se va umfla si va incepe sa te manance. Dupa un timp va aparea si ppuroi. E modalitatea in care corpul tau iti spune ca nu accepta produsul. Pot fi materiale ieftine la care sa nu fii alergic, dar pot fi si materiale ieftine la care patesti asa ceva
Da, cel mai probabil este vorba de o infectie. Scoate cercelul si nu il mai pune pana cand trece. Pana atunci spala foarte bine zona, dezinfecteaza-o si foloseste niste rivanol.
Bafta si grija pe viitor.
Astfel de lucruri nu-și au rostul, chiar dacă nu ți-ar distruge sănătatea. Renunță la ele.
ȚI-ai băgat un "RĂCEL" în ureche...
TU NU ITI DAI SEAMA CĂ ACEL "RĂCEL" Este făcut pentru ațî-l băga în rât!
după cum îî spune și numele
după cum ai spus șî tu
Răcel este pentru al băga în rât!
Acum că ai înțeles că ar fi trebuit să țî-l bagi în rât pe răcel nu în ureche hai să te și ajut să îl scoți pentu ca să nu spui că sunt jigodie!
mergi la o frmacie unde nu prea are clienti de preferat una mai comunista cu 100 lei in mână și roag-o pe farmacistă să țî-l scoată
farmacistele câte o dată mai acordă și prim ajutor
adică o șă țî-l taie sî o să țî-l scoata
apoi o să îțî dea cu betadină acolo
o să te curețe o să îți dea o alifie canamicină sau tetraciclină unguent cu care trebuie sa te dai o data la 2 ore
o sa iti dea si pentru acasa restul sticlei de betadina cu care te dai doar dimineața
o să îțî mai dea niste apă oxigenată care trebuie să o pui de 6 ori pe zi pe niste rondele de vată șî să stai cu ele 10 minute puse pe ureche acolo unde ai infectia
apoi te dai cu albastru de metilen
si gata in 2 săptămâni ești ca nou
toată investiția 100 lei dacă vrea să îțî dea rest să nu accepti
e posibil sa vrea sa îțî dea 50 lei rest
dar sa nu ii iei sa fie recompensa pentru munca prestata
pentru manopera ei
pentru ca alta data cand o sa te tai la un deget foarte grav unde te duci la spital sau la salvare astea sunt departe
dar mai aproape de tine este farmacia farmacista
asa ca, o sa isi aduca aminte de tine ca ai fost baiat dragut si i-ai lasat si ei 50 lei
si acum cand o sa tajneasca sângele din tine ea o sa dea la oparte toti clientii si o sa te dezinfecteze cu apa oxigenata apoi o sa îți arânjeze carnea la loc pe poziția unde trebuia să stea și țî-o prinde atât de bine în cât nici nu o să mai fie nevoie de cusatura sau copci
sau macar cat sa ajungi pana la spital fara sa mai curga sangele din tine
daca chiar vrei sa te mai si coasa cineva
de si pe mine ma reparat la farmacie
si cand m-am lovit la arcada si curgea sânge si nu stiam daca e osul spart
si cand m-am taiat la deget
si cand am avut un accident si mi-a intrat scara de la motocicleta in calcâi
aceiasi farmacista nu avea clienti si m-a facut ca nou
alta data am cazut cu bicicleta si imi intrase pietricele in frute
ghici ce am facut
am mers la farmacie a luat o penseta si mi-le-a scos din frunte si ma desinfectat
asa ca ele daca vor au facut deja o scoala si se pricep sa acorde primul ajutor
Scoate ala cat mai repede, spala cu apa si fara sapun. Dezinfecteaza cu dezinfectant sau spirt sau betadina sau ce ai tu pe acasa asemanator. Pune alt cercel daca vrei sa pastrezi gaura, chiar daca doare. Cercelul sa fie din aur sau argint. O sa trebuiasca sa il scoti in fiecare zi, sa dezinfectezi urechea si sa stergi cercelul. Nu pune mana nespalata, altfel se infecteaza mai tare. Eu fac gauri pentru cercei in ureche si zic ca o sa fii bine, doar sa ai grija la igiena. Grija ca nici parul sa nu prea atinga zona aia si nici sa te agati in bluze. Tine minte sa dormi pe cealalta parte. Puup