| IulaiRita01 a întrebat:

Mi-am comandat un set de siropuri\iaurturi\bauturi a cate 14 sticlute in set....Se numesc SHOT FOR SLIM, au vreo reactie adversa? nu am baut inca, si nu sunt foarte sigura pe ele....va rog ajutati-ma! ( :

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Citeste si tu instructiuniile lor cu atentie si vezi daca au gust bun sa nu-ti vina rau!

| IulaiRita01 explică (pentru Latinmoon):

Pai sunt pentru slabire si scrie in portugheza, si in romana nu gasesc, si mai ales ca nu am nici prospect la ele... daca scria in romaneste si aveau prospect, nu mai ceream ajutor. ( :

| IulaiRita01 explică (pentru Latinmoon):

Sunt pentru slabire! Dau funda cine ma ajuta.

| FastAndFurious a răspuns:

Mai bine arunca-le! Sunt ca orice chestie de slabire fortata, niste bombe care or sa te turmenteze, te dau peste cap. Si daca slabesti 1 kg sa fii multumita.

| IulaiRita01 explică (pentru FastAndFurious):

Pai a luat si o verisoara de-a mea, dar ale ei erau pastile si cu acelasi nume, erau foarte bune, ii taiau pofta de mancare, si trebuia sa bea multa apa....nu le arunc pentru ca 100 de euro nu sunt de aruncat mai ales in vremea asta...

| FastAndFurious a răspuns (pentru IulaiRita01):

Toate ceaiurile de slabit sau Slim etc sunt scumpe, dar cand o sa te doara capul, o sa-ti cada parul, si altele, sa stii de unde ti se trage. pofta buna!