| Annitu a întrebat:

Buna!
Mi-am dat acum 2 zile o gaura in ureche si mi s-a umflat! ce sa-i fac? ar fi mai bine sa scot cercelul? (ca nu l-am scos deloc pana acum)straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| al3xa_6696 a răspuns:

Poi trebuie sa te speli cu ceai de musetel.
nu trebuie neaparat sa ti`l scoti.doar daca nu il mai suporti
bfta!

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Scoate-ti cercelul obligat, acolo e o infectie care se poate acutiza, trebuie sa mergeti la spital la urgente unde veti primi asistenta medicala.

| Annitu explică:

Daca il scot, nu se astupa gaura?:-s

| catthshshshs a răspuns:

Cel mai bine este sa il scoti pentru ca se poate infecta.Incearca cu ceai de musetele.In cateva zile se va vindeca.Si eu am patit asa acum cativa ani. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoate-l urgent, pune-ti o compresa cu apa oxigenata sau putina gheata. daca nu se trage umflatura pana maine, mergi la doctor sau la farmacie sa-ti dea ceva alifie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să îndepărtezi cercelul până trece inflamația (folosește unguent Tetraciclină pentru zona afectată) chiar dacă există posibilitatea să se astupe gaura.
La viitoarea ședință să ceri să se folosească ustensile sterile de unică folosință și instituirea unui tratament imediat după procedură cu rol preventiv.
Sănătate.
Pa, pa.

| raskolnikov a răspuns:

Lasa-l pana trece. dar numai daca e din argint .altfel .esti nevoita sa-ti sectionezi urechea.