| ZoltanZoltan a întrebat:

Mi-am facut carofi prajiti so cand m-am uitat cum sunt am simtit ceva cald ca mi-a sarit in ochi si dupa aceea m-am dus la baie sa vad si nu mi-a intrat ulei si nici nu imi era rosu.Ce simti cand iti intra ulei in ochi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Înseamna ca nici macar cartofi prăjiti nu stii sa i ti faci, uleiul acela sare daca are apă in el altfel nu. Schimba uleiul din ceaun, arunca uleiul acela vechi, spala ceaunul si pune ulei proaspat dar fi atent cand e incins uleiul sa nu pui cartofii uzi ca sare uleiul, speli cartofii si îi stergi cu șervețel sau o cîrpă uscată si după îi pui in ceaun la prajit nu îi arunci in ulei de la mare distanță ca sare ulei incins pe tine, pui cartofii pe rînd in ulei.

| sierra1 a răspuns:

Ceva sublim de-ți vine să dai cu cratița de toți pereții