Nu iti trece. eu mi-am facut 2 gauri in plus in ureche si nu mi s-a umflat nimic. mergi inapoi la bijuterie unde ti-au facut gaurile ca poate ai infectie ceva, nu astepta sa iti treaca singura.
Da e normal...trebuie doar sa ai grija sa nu ajuga praf sau alte impuritati acolo.iti va trece in 5 zile maxim...nu e nevoie sa foleseti niciun fel de spray deoarece e o gaura minora.Deci stai linistita.ai incredere eu ma ocupa cu piercing-uri si stiu ce vorbesc.Bafta!
Eu mi-am facut o gaura qcum 3 zile in urma si acim tot e umflata si rosoie ce sa fac?
Da e normal.nu e nevoie sa dai cu niciun fel de spray pentru ca este o gaura minora atat doar sa ai grija sa nu ajunga prafuri sau alte impuritati acolo.iti va trece in maixim 5 zile.ai incredere eu ma ocup cu piercing-uri si stiu ce vorbesc Bafta! scuze daca raspunsul va aparea de mai multe opri dar e ceva inneregula cu siteul.
Si eu mi-am facut. o sa te doara la atingere in jur de o saptamana, asa mi s-a intamplat si mie. Mama ta are dreptate. Eventual daca vrei poti tine compresa dar eu n-am tinut nimic. Bafta:*
Da.Nu te ingrijora.
O sa-ti treaca dar nu numai intr-o saptamana.
O sa-ti treaca cam in 2 saptamani. Asa am patit si eu.
Pa, pa :*
Da o sa treaca nu itit fa griji! am si eu o intrtebare: cercelul era medicinal(aur, argint) sau era obisnuit adica de tabla sau nj d care? daca era medicinal trece foarte repede daca nu o sa te doara un pic mai mult dar oricum va trece. daca nu mergi si uh la un doctor...dai funda?
Iti va trece.e ceva normal dar va dura cam o saptamana sa iti treaca... acum depinde, daca esti sensibila.
Buna`!
Stai linistita si eu am patit asa cand mi-am facut inca o gaura in ureche. E normal. Si mie mi s-a umflat si mi sa invinetit urechea dar mi-a trecut dupa cateva zile.
KrS_5833 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: