anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am facut ochelari, iar doctorița mi-a prescris și niște picături petru ochi (lubristilRelax) Dar nu știu cât timp trebuie sa le iau. Ați folosit picături de genul și știți cât timp trebuie folosite?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Sună la cabinet și întreabă.
Fiecare "tratament" e unic și special pentru persoana în cauză, nu e la fel pentru toți.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Zici ca nu ai fost tu la cabinet, trebuia sa o intrebi sa vada ca nu ai inteles, uita te pe prospect si vezi macar acolo ce zice si pui asa pana ajungi inapoi la doctoriță sa o intrebi, si ia foaie si pix si scrie ce zice ea cum sa le pui, de cate ori pe zi etc.

| ALEXXXL19 a răspuns:

Tu faci ca mine te gandesti ce sa intrebi si cand ajungi acolo uiti tot

| WhiteLife a răspuns:

Presupunand ca ti-a fost prescrisa pentru ochii obositi/uscati, foloseste-o asa cum scrie in prospect, sau cum a trecut medicul pe reteta. Nu o folosi dupa 28 de zile de la deschiderea flaconului (daca a mai ramas solutie, inapoiaza flaconul la farmacie pentru a fi aruncat). La urmatorul control la oftalmolog cere lamuriri concrete despre modul de administrare.