| ZeroZahar a întrebat:

Mi-am inceput viata sexuala acum aproximativ o luna. De la a treia oara de cand am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu, am inceput sa urinez mai des. Am citit pe internet ca asta e unul dintre simptomele sarcinii, desi prietenul meu si-a dat drumul abia la incheierea actului sexual...La voi fetelor, cand v-ati inceput viata sexuala, s-a intamplat la fel? Adica am vreun motiv de ingrijorare?
Merciiii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Faptul ca partenerul tau nu a ejaculat nu anuleaza posibilitatea unei sarcini, doar o scade pana in jur de 30%. urinarile frecvente se intalnesc in ultimul trimestru de sarcina, deci nu asta semnifica. mai degraba ai luat o infectie urinara, fie din cauza ca nu v-ati spalat inainte si dupa contactul sexual, fie din cauza ca partemnerul tau avea o infectie cu transmitere sexuala si analizele obligatorii au fost efectuate la un laborator prost (sau te-a mintit si nu si le-a facut)

| LittleEvil666 a răspuns:

Nu conteaza cand isi da drumul laughing asta e ideea daca a finalizat inauntrul tau poti sa zic Felicitari esti mamica...Dar sa nu ne luam asa du-te la farmacie ca nu e o rusine si cere un test de sarcina si fal e foarte usor crede-ma.
Si pentru binele vostru prezervativul ala nu va mananca laughing

| ZeroZahar explică (pentru LittleEvil666):

Si-a dat drumu afara si nu am mai continuat dupa aceea.

| LittleEvil666 a răspuns (pentru ZeroZahar):

Atunci ar putea fi o infectie urinara sau un inceput de raceala la ovare a patit si prietena mea si la fel era un inceput de raceala.