| Iuliana_Burcea_1999 a întrebat:

Mi-am început viaţa sexuală pe 1 Septembrie(protejat),dar aici s-a rupt prezervativul, bine că am simțit. Am avut ciclu menstrual pe data de 22Septembrie.Am avut al doilea contact pe data 14 Octombrie(protejat). Acum sunt umflată jos la burtă, mă forfoteste și sunt balonata. Este vorba de vreo sarcina? Țin să mentionez că am făcut 4 teste si au iesit negative. Am făcut un test la 4 săptămâni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pot fi (si) gaze intestinale.
Ce ai mancat?

| AnaBejenaru a răspuns:

Cred ca este vorba de psihic, te-ai gandit mult la asta si acum ai impresia ca ai putea fi insarcinata, eu zic sa mai incerci cu un test sau sa astepti sa iti vina menstruatia.

| Iuliana_Burcea_1999 explică (pentru AnaBejenaru):

Am făcut un test de sarcină chiar în dimineata asta. A ieșit negativ.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Si... vreti baiat, ori fata? daca-i fata : sa o inveti care sunt perioadele in care poate face sex fara sa ramana gravida, chiar daca nu foloseste prezervativ.

| irinuta1113 a răspuns:

Cati ani ai?

| BigBadWolff a răspuns:

Greata este unul din simptomele prin care stii ca esti insarcinata si esti balonata din cauza sucurilo, sau a unor mancaruri