| Bella_Izy_1996 a întrebat:

Buna, mi-am injectat acid hialuronic acum o luna și a fost tot Ok, azi mi s-a umflat buza de sus in partea dreapta. Ma poate ajuta cineva? Am sunat la clinica și mi-a zis ca am făcut cel mai probabil o alergie la ceva și mi-a recomandat sa iau antistaminic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Mai calmati-va fratilor ca n-a dat in cap la nimeni fata. Si nu cred ca o ajuta povesti despre operatii la stomac, exemple din Las Fierbinti si alte aberatii care n-au nicio legatura cu nimic.

Nu s-a dus sa va injecteze copiii cu acid hialuronic si faptul ca debitati mizeriile astea aici, va face pe voi sa simtiti superiori si nu ajuta pe nimeni altcineva.

Si eu prefer buze mici mai degraba decat injectate si normal ca natural e mai bine decat sintetic, dar ce sa vezi, nu toata lumea e perfect multumita cu felul in care arata. Din cate stiu eu asta nu e un pacat capital care sa merite o executie publica in piata centrala.

29 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Voi astia nu sunteți aici sa ajutați comunitatea, ci sa înjosiți și sa jigniți. Altceva nu aveți de făcut.

| AnemonaP a răspuns:

Du-te și continua vizionarea la Las Fierbinți mai bine.

| Violleta2022 a răspuns:

Mergi de urgenta la medicul care ti-a injecatt acidul hialuronic, fiindca numai el poate sa te ajute in acest caz.
Sper ca-i asigurat si ca te poate repara.
Dupa cum vad s-au spalat iute pe maini cu tine, numai sa nu te duci la ei... dar eu nu i-as lasa in pace, m-as duce acolo, pentru ca asta este urgenta si este raspudnerea lor sa te repare.

| Bella_Izy_1996 explică (pentru Violleta2022):

Nu este in țara pana luni, a zis sa iau antiinflamator și antihistaminic. Dar îmi e frica. Spune ca am făcut alergie la ceva și nu acid pentru ca dacă făceam la acid nu dura o luna ( așa a zis).

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bella_Izy_1996):

Eu cred ca nu-i alergie, fiindca ti s-ar fi umflat toata gura, nu doar o portiune, mai precis in partea dreapta.

| relian a răspuns (pentru Bella_Izy_1996):

Dar alergia la ce altceva sa fie si tocmai acolo unde tiai bagat chimicale? Ala nu stie ce spune.El zice ca ai putea fi alergica la altceva, dar pana acum de ce nu ai fost?
Sau daca organismul tau nu ar fi tolerat chimicalu ala, asta ar fi insemnat sal atace atunci din prima zi sau dupa cateva zile.

Dar vorba ta dupa o luna, poate este infectie, la operatie o fi intrat si ceva bacterie si aia acu is face de cap pe acolo.

| relian a răspuns:

E bun,mai baga,nu va mai satura dracu laughing daca stai asa cum esti natural ce are? Tu crezi ca te baga careva mai mult in sama daca ai buzele umflate cu rahat?
Poate atrage pe moment,dar cine va sta cu tine, te asigur ca bine no sa se simta laughing
Acu depinde si cu ce te ocupi, poate ai activitati de astea care solicita buzele, gura laughing
In RO nu prea merita sa faci de astea, aia habar nu au pe ce lume sunt, dar pentru bani se apuca sa faca orice le cere lumea, atat timp cat ies bani buni, lasa ca ne pricepem.

Acu ca ai adus vorba, sa va spun ce s-a intamplat 2-3 luni in urma.
Un roman de pe aici din State, il stiam, ne mai gaseam la la alti romani la povesti.Romanu asta gras, manca de rupea, tot ce apuca si nu putin.
In cativa ani a dezvoltat o burta, ceafa, in sf era mare, gras si cu burta.
Ce sa faca sa nu mai continuie asa? Operatie de micsorare de stomac.Sa dus aici la o clinica, astia iau zis,operatia respectiva se face dupa o anume procedura, dureaza cateva luni pana sa faca operatia propriuzisa, in timpul asta el trebuie sa urmeze un tratament si un regim anume

El cand auzi, ce spuneti,nu va pricepeti, lasa ca ma duc eu in RO si fac acolo, voi aici habar nu aveti? Eu vreau acu, nu stau eu luni de zile.
Sa dus in RO si aia iau zis da frate te rezolvam imediat.
Omu bucuros, uite ba romanii, astia meseriasi.
Dupa 2 zile a murit, om sanatos, deci s-a dus omu sanatos, na ascultat ce iau spus profesionisti, pentru ca orice operatie, sau mai toate in domeniul medical aici se fac prima data, nu in ro sau alte tari.

Acu omu e mort, a mai dat si bani pentru asta.
Eu cand aud de Romania sa fac ceva medical fug, nici sa aud macar.

Alt roman sa puna implanturi.Eu am pus aici,am dat bani mai multi,da am zis aici sunt aici fac.
Sa dus romanu la Timisoara,clinica suparata,acum e aici cu implanturile in buzunar laughing asteapta sa ajunga pe acolo,asta daca o sa mai ajunga cu balamucu asta.

Deci sa faci operatii de genul asta trebuie sa stii si unde sa le faci.

Am avut o iubita avea in sani silicoane,sau saline ce si-o pus,arata bine,dar cand puneai mana,gura laughing simteai ca nu-i natural.

Acu revin la tine,pai cine te saruta fata?

Vezi ca daca este sus, adica la maxilar e naspa, rapid si se duce in sus.Cel mai periculos este cand se umbla la maxilar, acolo se duc sau trec multi nervi.
Daca sa imflamat inseamna ca ai ceva infectie, nu vad de ce sa se umfle dupa o luna.
Daca aveai alergie la ceva atunci se intampla, sau o fi si ce spune ala dar eu sincer, nu am incredere in nici un medic din RO.
Tu nu simti de ce este umflat? Ca ai putea sa iti dai seama daca este o infectie sau e doara asa umflat.
Daca e alergie te-ai scos, asa poate o sa stai linistita ca nu mai poti sa iti injectezi nimic.

| Bella_Izy_1996 explică (pentru relian):

Nu este o operație, este o intervenție minim invazivă. Oricum acidul nu dureaza la nesfârșit in buze. In fine nu este asta discuția, eu voiam sa știu dacă a mai pățit cineva și cum a procedat, )doctorița spunându-mi ca au mai fost cazuri) doar ca m-am speriat.

| cristi202 a răspuns (pentru relian):

Iar esti rautacios, Reliane? happy

| AnemonaP a răspuns (pentru relian):

Fiecare face ce dorește cu corpul lui. In Romania sunt medici super capabili…. Of, ce ne mai place sa ne plnagem de tot. Numai cu hate știți sa dati.

| relian a răspuns (pentru AnemonaP):

Numa cu hate stim sa dam? Dar tu ce stii sa faci mai exact? Atat stii sa faci sa evaluiezi raspunsurile pe aici,deja esti profesor si dai note laughing uite sa stie si cei de pe aici cu ce te ocupi.

Fiecare are dreptul sa isi dea cu parerea,cu presupusu, indiferect ca spune bine sau rau, este dreptul fiecaruia ok?
Asa ca apucate de fund si dati un sut asa tare sa te trezesti, sa raspunzi celui care intreaba, sa nu mai evaluiezi tu raspunsurile ca eronate.
In RO sunt medici super capabili, asta zici tu.Cand faci afirmatiile astea trebuie sa si arati ce afirmi.Pana una alta toti medicii din RO invata dupa ce carti? Du-te ia o carte de medicina de orice si cauta la bibliografie, vezi de la cine invata aia.
Apoi arata ce fac medicii din RO, ce operatii, de metode noi au bagat ei pe plan mondial, cat de buni sunt.
Is parf, asta e adevarul.De unde stiu? Am fost mai al toate clinicile private unde sunt tot aia de la spitale, aceiasi medici, la toate spitalele astea mari si cu medciii cei mai buni, mai buni de acolo.Toti ridica din umeri.
Am fost cu 2 chestii si la nici una nau stiut macar sa dea sfaturi.
Ce vrei sa iti arat toate hartiile de la ei? Pai pot sa le arat daca vrei sa stii,habar nu au,stiu cam la nivelul de vraci de acu sute de ani.

Doctorii din Romania nici teprie nu stiu,nu se informeaza la z nici aia care is profesori,ma gandesc oare ce o preda la studenti laughing sa fii profesor trebuie sa te informezi la zi,ce apare, ce noutati sunt, chiar daca nu le faci tu.
Te bagi in dicutie total aiurea.
Referitor la ce spui fiecare face cu corpul ei ce vrea, am obligat eu pe careva sa nu faca ceva? Eu am spus parerea mea, de obligat nu am cum si nici nu as vrea asa ceva.
Nici nu stii sa vorbrsti, dar te bagi in discutii ce te depasesc deja.invata sa te porti, sa vorbesti apoi vina si discuta cu lumea.

| relian a răspuns (pentru cristi202):

Is rautacios cu ce? Te apuci sa iti bagi chimicale asa aiurea in corp.Hai sa zic una e daca ai un defect, sau stiu si eu te dranjeaza ceva.Bine ea face ce vrea,no obliga nimeni sa faca ce spu eu, dar asta e parerea mea.
Spun asta si din experienta, cum am spus am avut o iubita cu sanii cu saline laughing deci ce vrei sa zic, pune si tu mana, gura si dupa sa spui cum e laughing

| relian a răspuns (pentru Bella_Izy_1996):

Stii cum e? La feicare este diferit,chiar daca a mai patit,poate cauza a fost alta.
Am vazut spui vai ti-a dat sperante nu stiu cine laughing pai tu stai in speranta de pe TPU ca cineva iti zice de bine?
Mergi la orice doctor,nu astepta sa vina ala,alt doctor macar sa vada ala ca nu este infectie,ca nu se agraveaza etc.

Daca vine cineva si spui stai linistita ca nu ai nimic,tu deja te-ai si linistit,asta da laughing pai ce stim noi pe aici? Nici un doctor de ar fi pai online ce sa vada,ce sa faca?
De regula astia de fac interventii de genul asta nu stiu ce zic, stai linistita ca e alergie, stie el din alta tara ca e alergie laughing ba ne lasi.
Dar atentie, nu-i alergie de la ce a pus ele acolo, deja omu tea si anuntat laughing
Este normal sa te sperii, iar daca se dau atat de buni ar fi trebuie sa iti spuna dupa sau inainte de interventie.

Asa procedeaza un medic bun.Eu am fost la unu,mi-a dat un antibiotic,dar mi-a spus de cand mi-a dat reteta,vezi daca cumva ai reactii la asta,nu mai lua,suna si iti dau altceva.

Unde is frate doctorii astia? Aia la scoala asa invata sa stiti si voi,dar cand practica ii doare undeva de noi, asta e adevaru, le pasa doara de bani, nu stie cum sa iti ia banii mai repede si mai multi.

Unde is doctorii aia ce isi fac jobu din placere? Deci el deja tea si anuntata vezi eu nu-s de vina, e de vina altceva, numa eu nu laughing

| Floridori a răspuns:

Exista studii care arata ca pot exista inflamatii spontane cauzate de acidul hialuronic pana la 14 luni dupa interventie.
Cu toate ca acestea sunt cazuri rare, exista sansa sa fii tu una dintre acele cateva persoane care experimenteaza o astfel de reactie intarziata, numita reactie de hipersensibilitate de tip IV.

De regula, se trateaza destul de usor, cu antihistaminice si antiinflamatoare, insa antiinflamatoarele trebuie sa fie steroidiene, mai precis glucocorticoizi.
In anumite situatii, cand zona nu este doar inflamata, dar prezinta si noduli, iar tratamentul medicamentos nu da roade, se foloseste un tratament pe baza de enzime hialuronidaze.

| Bella_Izy_1996 explică (pentru Floridori):

Exact așa a spus și doctorul. Deci pot lua cu încredere antihistaminice și antiinflamatoare?

| Floridori a răspuns (pentru Bella_Izy_1996):

Cred ca in primul rand ar trebui sa ai incredere in ceea ce ti-a recomandat el.Iti dai seama ca are habar de ceea ce face si zice.
Din pacate, unele persoane sunt mai sensibile si mai apar astfel de incidente, insa este imposibil ca cineva sa stie asta cu anterioritate.
Nu ai motive de ingrijorare.Ar trebui sa se rezolve cu medicatia propusa de catre el happy

Multa sanatate!

| Floridori a răspuns (pentru Floridori):

Doar daca umflatura prezinta noduli, atunci va fi necesara o alta mica interventie cu hialuronidaze, din pacate.Acestea sunt niste enzime ce degradeaza acidul hialuronic, astfel incat sa dizolve nodulii provocati de acesta.
Insa daca este doar umflat, iar textura este pufoasa, atunci cu antihistaminice si antiinflamatoare cu glucocorticoizi ar trebui sa se rezolve in cateva zile.

In cazul in care faci febra, incepi sa ai varsaturi, sau ameteli, atunci ar fi cazul sa te prezinti la medic cat mai repede posibil.

Îți mulțumesc frumos, mi-ai mai dat speranța, merg acum la farmacie. Mulțumesc din inima

Cu mare drag! Sper sa vezi imbunatatiri curand si sa fie suficienta administearea de tratament medicamentos pe cale orala. happy

Este a doua și de tratament antihistaminic și antiinflamator și s-a tras umflatura. Mulțumesc

Ma bucur tare mult!
Insa, chiar daca s-a retras, continua tratamentul pe toata perioada indicata de catre medic pentru a te asigura ca este totul 100% in regula si nu vei mai avea neplaceri pe viitor.
Uneori simptomele pot sa dispara, dar inflamatia propriu-zisa sa persiste.De aceea este indicat sa nu intrerupi tratamentul din prima clipa cand ai observat ameliorari vizibile, ci sa mai continui pentru a avea siguranta ca totul este sub control si ca refacerea va fi totala. happy

| zilog a răspuns:

OPINIA MEA :
Părerea mea este că acum este la modă ca femeile să fie manipulate să arate ca niste țigănci zdrențe machiate intr-un anumit fel
totul care să te facă să crezi că asta nu este nimic altceva de cât o centuristă hai bine în cel mai fericit caz o dorobanțistă care are un prietehn bombaridier sau umblă cu bombardieri
și singura ei activitate in lipsa groaznică de cultură este să umble din salon în salon de înfrumusețare
crezând că dacă arată mai tare ca o zdreanță ar fi mai atrăgătoare și pentru alți bombardieri.

DE CE FETELOR NU STAȚI VOI NE MACHIATE? POATE CĂ SUNTETI DE 1000 DE ORI MAI FRUMOASE FĂRĂ ATÂTA SILICON CHIMICALE SI OTRAVURI

| Bella_Izy_1996 explică (pentru zilog):

Eu am scris aici pentru un sfat, nu pentru judecată ta sau sa îți dai cu părerea atâta timp cât nu știu despre ce este vorba, una peste alta mai ești și rasist!

| zilog a răspuns (pentru Bella_Izy_1996):

Nu am nimic cu tine personal pai să îti faci buzele și tot ce mai vrei tu cât casa poporului!
Pe mine mă supără rău chiar mă deranjează televiziunea CANAL D și alte chestii de genul acesta care promvează asemenea stil de viață care în opinia mea reprezintă un atentat la cultura civilizație până și la demnitatea si respectul pe care poți să îl ai față de o femeie.
mă deranjează că se promovează acest model de centuristă cu carențe mari in ceea ce privește cultura gramatica
mă deranjeză faptul că este la modă ca femeile să nu mai invețe o meserie
că li-se explică prin absolut toate mediile de comunicare în masă că dacă trag fusta mai jos îsi injectează unutură de pește în buze și în fund
atunci ele vor fi cumpărate de către cei care fură pe la bancomate bombarideri cămătari și folosite pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp scăpândule și lor niște frimituri din ceea ce jefuiesc ei.

Chiar nu am nimic personal cu Dvs

Si chiar nu sunt rasist sunt doar nazist

| Bella_Izy_1996 explică (pentru zilog):

Domnule Draga, eu am o meserie, iar despre ce ziceți d-voastră, fiecare e liber sa facă ce vrea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la doctor

| nukeyly a răspuns:

Ma poate ajuta cineva? Te poti intoarce in timp?

Da in cel mai rau caz iti extirpeaza/taie complet una din buze, da o sa tii minte asta o vreme, da trece.

| Verttigo a răspuns:

Dar pentru posibile alergii nu ți-au făcut test înainte de injectare?