anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am luat de curand de la farmacie ulei de ricin pentru uz intern.este bun pentru par? si pentru cresterea parului? Funda:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FroddoLikesBlood a răspuns:

Buna.Uleilu de ricin este extrem de bun pentru cresterea parului in scurt timp daca il aplici in fiecare zi dimineata si seara timp de 3 sept da rezultatele dorite.Asa vroiam si eu sa mi creasca parul mi am cumparat ulei de ricin a urmat tratamentul timp de 3 saptamana si a dat rezultate.Sunt foarte multumita de el si il poti folosi cu incredere.Nu dauneaza parului ci chiar il ajuta sa creasca, sa se regenreze, sa fie des.Un tratament bun de urmat.O alegere foarte buna.Succes in continuare si sper sa dea rezultatul dorit!happy

6 răspunsuri:

Uleiul*

@HelpMeAndIHelpYou

Nu este posibil sa ti creasca parul in doua zile dupa ce ai aplicat uleiul.In 3 saptamana. da rezultatul.Ori e o minciuna, ori nu stiu poate asa o fi eu nu am auzit asa ceva.Dar in fine oh go on

| InspectorulTPU a răspuns:

Si eu m-am tuns si nu mai crestea parul deloc.
Asa ca am cumparat de la medicu familiel ulei de recin este foarte bun mi-a crescut parul in doar 2 zile si e un par destul de frumos si nu ai efecte negative. Funda

| Aasdfghj a răspuns:

Da,este bun pentru par

| Ayk16 a răspuns:

Da, si am auzit ca e bun si pentru cresterea unghiilor (poate iti este de folos). :*

| IoanaMariaIonesc a răspuns:

Dar nu stiti care e diferenta dintre cel de uz intern si extern? aman2 sunt bune pentru par?