| nxr a întrebat:

Bunahappy mi-am luat vitamina ca, poate imi intarzie ciclul deoarece plec la mare... dar intrebarea este iau inainte sa imi vina sau in ziua cand ar trebui sa imi vina?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nikisoara a răspuns:

Vitamina ca eu nu o recomand, sa fiu sincera. pentru ca nu face asa mare treaba cum se spune. intr`adevar intarzie menstruatia pentru fetele care au o menstruatie scurta si deloc abundenta.

in alta situatie nu lua pentru ca nu iti va micsora fluxul macar, iar de intarziat nici nu mai zic.

iar daca ai fluxul mic, ia o pastila cam cu 2 zile inainte de ziua in care ar trebui sa iti vina, apoi inca una in ziua precedenta, si ar trebui sa iti intarzie 2-3 zile.

daca nu reusesti, sfatul meu e sa folosesti tampoane interne, merg si pentru virgine.

succes, Lara

2 răspunsuri:
| Andreea6031 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu iei vitamina K. Nu te ajuta cu nimic. Mai rau iti face. Nu este deloc sanatos sa amani menstruatia pentru ca poate duce la dereglari hormonale. Mai bine foloseste OB-uri sau evita pana iti trece sa intri in apa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Vitamina K nu opreste modificarile hormonale, ci doar pastreaza sangele coagulat in uter, crescand enorm riscul de infectie. Iti recomand sa nu iei nici in ruptul capului asa ceva pentru oprirea menstrei. Marea va fi acolo si la anul, dar daca faci infectie a uterului (endometrita) si il pierzi, nu il vei mai putea recupera niciodata.