| MirunaRaluca4 a întrebat:

Mi-am pus pierce in ureche (cartilaj superior) acum 2 luni si încă e roșie zona și simt cum arde, un sfat vă rog?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| viavo a răspuns:

Salut! Cred ca folosesti un piercing dintr-un material pe care corpul tau nu il suporta, este posibil ca el sa iti provoace leziuni si de aceea se infecteaza. Am purtat un cercel, era un paianjen cu picioruse si acele picioruse imi zgariau urechea si s-a extins infectia si dupa ureche pana pe maxilar. Am tratat rana cu betadina si am scapat in 2 saptamani.

| AlinMrs a răspuns:

Pare sa se fi infectat/inflamat zona. De indicat a se inlatura pierce-ul, spalat bine zona cu ala si sapun, monitorizat evolutia. Daca situatia se inrautateste, poti contacta un medic pentru o crema/antibiotice. Si pe viitor, ar fi indicat ca aceste pierce-uri sa se puna la un salon profesionist in conditii aseptice.

| Konstantin2020 a răspuns:

Da-l jos, și lasă sa se vindece locul.