anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună, mi-am pus piercing in buric acum o luna și încă e roșie zona și am mâncărimi… e normal? Sau s-a infectat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai folosit o crema cu antibiotic? Nu ti-au dat de la salon, nu ti-au spus? Pana acum nu ar fi trebuit sa mai ai probleme...
Ma nelinisteste ca inca e rosie zona, mancarimile sunt normale.Cat timp nu exista puroi acumulat, nu e infectie.

| Mariaelena234 a răspuns (pentru greece12):

Am folosit cremă de gălbenele și îl curat in fiecare zi cu apa oxigenată, îmi iese un lichid alb dar nu foarte mult

| ciuhap a răspuns (pentru Mariaelena234):

Apa oxigenată îți poate încetini procesul de vindecare, ar putea ajuta apa cu sare, dar nu în fiecare zi, la fel și pentru apa oxigenată/spirt, etc. Practic toate au efect negativ în exces.

| greece12 a răspuns (pentru Mariaelena234):

Lichid alb? Crema cu antibiotic si vizita la medic urgent, vindecarea a intarziat mult si nu e de bine! Of!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dă cu spirt.