| jessikz0r a întrebat:

Buna,mi-am pus silicoane acum 2 saptamani si am observat zilele trecute cum curge o secretie albicioasa din ambele sfarcuri.Am sunat la clinica si mi-au spus ca daca sanul nu este umflat,rosu,si durere,este de la hormoni. Dar eu inca sunt neclara deoarece curge destul de des,am asa o senzatie de intepatura la ele si plus mai am la axile si ganglionii umflati (se simt asa niste noduli ) Ce-mi propuneti? Oricum luni merg la clinica sa verific, sa fac iarasi un eco?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Daca mergi la clinica la care ti-ai facut operatia de augmentare mamara, cei de acolo vor verifica daca sunt sau nu complicatii postoperatorii. Nimic altceva! Ori, o secretie mamelonara, noduli depistati la palpare, tumefactia ganglionilor subaxilari impun investigatii suplimentare. De aceea iti sugerez sa cauti un medic primar ginecolog sau un oncolog.Trebuie sa te asiguri ca nu este vorba despre o afectiune mai serioasa.

5 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Cand te mananca in c.u.r...

| jessikz0r explică (pentru K0sti):

Ce oameni rai happy ce va pasa voua decat sa criticati...

| K0sti a răspuns (pentru jessikz0r):

Pai cand faci tampenii, ce astepti, laude?

| Arthiom a răspuns:

...
de ce am impresia ca tu bati altundeva?

| jessikz0r explică:

Eu imi doresc un raspuns de la cineva care chiar stie, fara mistouri, ca sincer, nu-mi arde! happy