| Aditzaaaa a întrebat:

mi-ati putea spune cam ce inaltime ar trebui sa ai la 12 si 13 ani? Eu am 12 si peste 3 luni fac 13 si am inaltimea 1.48 si toti spun ca sunt mica pentru inaltimea mea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannyfiba a răspuns:

Nu toti suntem scunzi mie unu nu mi-se pare ceva iesit din comun am si eu o intrebare daca multi care sunt mai inalti ttot timpu se intreaba oare e bine mai noi nu suntem foarte inalti dar multi sunt scunzi si asta iti da impresia ca esti inalt pe mine nu ma deranjeaza ca sunt inalt ma deranjeaza modu unora de a se uita la mine si crede-ma eu am 1.97 si ma simt ok

9 răspunsuri:
| BOOBZen a răspuns:

Pai eu am 11 ani si am peste 1.55, am mai mult de atat,poate asta-i inaltimea ta fiindca parintii tai ro fi mai scunzi,sau nu,daca vrei sa cresti,te-ar ajuta niste sport,poti juca bascket,la varsta asta am auzit ca ar trebui sa faci un sport,eu fac balet, nu e sport, dar m-a ajutat

| sabilopod a răspuns:

@ binelu: omg! nu! la 13 ani trebuie sa ai 1.55, asa spun toate manualele de bio de cls a 7a. stai linistita, ai tot timpul sa cresti. :* eu am 1.55. straight face

| Fluture a răspuns:

Buna. Eu mai am cateva luni si fac 14 si am 1.62.
Oricum, inaltimea difera de la persoana la persoana. Depinde si cum au fost parintii tai. Oricum, esti in crestere. Stai linistita, nu vei ramane asa!
Fa mult sport, mananca sanatos si totul va fi binewinking
Multa bafta!

| elleme a răspuns:

Buna! E adevarat ar trebui sa fi mai inalta la varsta ta, cel putin 1.55. Eu fac 13 ani pe 23.05. 2011 si am deja 1.60.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am zis ca esti pitika...ketchup zice mereu si nici macar nu se uita in oglinda

| Binelu a răspuns:

Normal la varsta ta ar trebui sa ai intre 1. 60- 1.70.

| Butterfly1 a răspuns:

Eu am implinit 12 ani acum 3 luni si am 1.58.

| eu_2871 a răspuns:

Poi pe la 12-13 ani, in mod normal, trebuie sa ai peste 1, 60. Tu probabil ai parinti sau bunici mai scunzi si de aceea esti mica.Incearca sa faci bachet sau volei pentru a te inalta.Si eu am aceeasi problema.

| sumerutz10 a răspuns:

Daca esti frumoasa nu conteaza!