| RalucaHanes a întrebat:

Mi-au aparut de doua saptamani foarte multi ganglioni pe gat si in spatele urechilor. Nu ma ingrijoreaza, pentru ca sunt din cauza rubeolei, insa se vad foarte tare si ma intrebam daca aveti idee cand trec? Sau ce tratament sa fac pentru a se retrage? Ideea e ca inca nu mi-a trecut rubeola.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bulin a răspuns:

Iti vor trece in maxim 2 saptamani fara un tratament. Posibil sa te doara dar nu ai ce face.

| RalucaHanes explică (pentru bulin):

Multumesc! Sper sa fie asa. arata groaznic.

4 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Totul va fi ok stai linistita!

| Marct a răspuns:

Du-te la medicul tau de familie de scoala, facultate sau un medic care se pricepe. E o chestie serioase si trebuie sa faci un tratament corect.

| RalucaHanes explică (pentru Marct):

Am fost la medicul de familie, tocmai de asta nu ma panichez pentru ca stiu ca nu sunt noduli cancerosi. Sunt ganglioni care se fac in momentul in care ai o infectie in corp, cum e rubeola in cazul meu, si care lupta in potriva infectiilor. Dar sunt destul de mari si se vad pe gat. Si vreau sa stiu doar daca trec de la sine cand trece boala, sau daca trebuie tratament. Pentru ca medicul de familie mi-a raspuns asa foarte sumar si foarte dezinteresat de problema mea: "aaa, stai linistita ca nu-i asa grav, se retrag si ganglionii odata si odata."