| Clara_6276 a întrebat:

Mi-au aparut niste bubite pe burta, in jurul buriculuii.Sunt mici si imi provoaca mancarime. M-am gandit ca e o urticarie? Stiti ce ar putea fi?sadMultumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tourniquet a răspuns:

Ori ai facut o toxie infectie alimentara ori ai pojar / varsat de vant. happy

Da-te cu mixtura, iti va calma mancaturile. Spune-i mamei tale happy

Bye happy

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Poate fi o alergie la anumite alimente. Daca se intinde si pe alte zone ale corpului mergi urgent la medic. Alergiile pot fi periculoase.

Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa ai o parazitoza intestinala, un examen coproparazitologic nu ar strica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iritatie de la sex!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate fi o alergie.
Orientativ: claritine.
Consultă un medic dermatolog pentru investigații și tratament simptomatic.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce va mira? Da, de la sex poate fi! Unele persoane mai fac si sex normal! asa ca poate fi de la transpiratie + ceva! Ps. si nu uitati ca unele se depileaza pina peste buric deoarece au " puf " pe burta!

| z8 a răspuns:

Este medicul de familia care te cheama. Fa-i o vizita, e rapid. In cazul in care el nu stie iti da o trimitere la dermatolog. Oricat de tarzi sunt majoritatea medicilor nostri tot au invatat ei ceva in anii petrecuti in facultate si de stagierat si de rezidentiat.

| LuizaMaria11 a răspuns:

Du-te la medic