| OHmyGosh a întrebat:

Mi-au aparut pe fata cateva cosuri saimple, nu negre si as vrea sa scap de ele cat mai repede.
Dati-mi si mie va rog, cei care ati incercat sau care folosirti o creme buna, care indeparteaza mai repede cosurile.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gel anti-acneic, de la beautycycle ( Amway), se aplica punctiform pe fiecare cos cu un betisor acoperit cu vata, dar schimbi betisorul la fiecare cos. Este foarte eficient si foarte convenabil ca pret, 40 lei. Toate produsele cosmetice de la Amway sunt concentrate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie au inceput sa apara, ca acum e vara si transpir, dar imi fac o masca cu pudra de argila si aloehappy si chiar functioneaza. a doua zi deja cosurile sunt usate... totul e sa continui cu masca asta, ca sa nu mai apara. la mine cel putin nu prea mai apar de cand folosesc. oricum inainte am fost la dermato ca aveam multe, acum mi-au trecutwinking

| frumusik96 a răspuns:

Eu am folosit zinerit

| frumusik96 a răspuns:

Nu ti le sparge ca ramai cu semne
(gauri ) pe fata.

| OHmyGosh explică:

Nu vreau sa le sparg, Doamne!
Daca le sparg se fac mari si urat si imi da sangele si imi trece pauza.
E mai bine cu crema, deoarece le usuca.

| elenici_7464 a răspuns:

De ce nu ti le spargi? in doua zile dispar e foarte simplu si nu ai nevoie de nici o crema daca nu merge o sa iti spun mai incolo de o crema ca acum am uitat cum se cheamabig grin

| TheBlueFace a răspuns:

Bună happy!

Ar fii bine să ţi le spargi. În maxim 5 zile dispar. Dar dacă mergi la un eveniment a doua zi, nu Îţi recomand deoarece după ce "spargi"
accnea se lasă urma de la ungii pe piele (trece şi aia).
Asta e cea mai bună cremă, eu am folosit-o şi e foarte bună pentru acnee.
Planet Spa, Conţine un extract de ceai alb, un antioxidant cunoscut pentru proprietăţiile de a proteja pielea de factorii nocivi de mediu.

Sau poţi să te speli cu săpunul Dove pe faţă în fiecare zi, şi nu o să îţi mai apară.