| aspicz27 a întrebat:

Mi-e foarte frica de dentist si iata ca soarta a facut sa merg din nou la el.
Maseaua mea de lapte care pana la varsta aceasta de 13 ani nu a cazut are o caura mare in interior. Pe deasupra, tot in interior se afla si o carne din care mai mereu curge sange despre care am aflat ca se numeste pulpa dentara. Deci iata intrebarea mea: Daca dentistul imi scoate maseaua cu tot cu pulpa dentara o sa ma doara si ce o sa foloseasca pentru asta? Astept raspunsurile voastre cat mai curand cu putinta, pentru ca pe internet scria ca ar trebui ca persoanele care au asa ceva sa mearga de urgenta la un cabinet.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Eastwood a răspuns:

Mergi la dentist dar nu are de ce sa te doara pentru ca este inca de lapte, dintii aceia nu dor, stai linistita si mult curaj, decat sa te doara toata viata mai bine 5 minute.

| Rusu_Nadina_2002 a răspuns:

Eu am aceeasi problemasad