| myhaella_2045 a întrebat:

Mi-e putin rusine sa pun aceasta intrebare, dar am vazut ca multi au intrebat si au primit raspunsuri utile.Deci,,,n-am mai iesit afara"(ati inteles voi:d...) de vreo 4 zile.Am incercat astazi, dar nu m-ai puteam de durere in anus si de burta.Chiar nu stiu ce sa mai fac.Ce parere aveti? Ce-as putea sa fac? Mi-e frica sa nu patesc ceva mai rau.De exemplu,acum simt ca vrea sa iasa,si cand e gata, gata am o durere teribila in acel loc.As vrea ca maine dimineata sa-mi cumpar ceai de crusin.Cam in ce timp isi face efectul? Ajutati-ma, va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eurynomus a răspuns:

Dulcolax si se rezolva imediat

12 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ulei de ricin de la farmacie! Dacă nu ai scaunt în câteva ore, trebuie urgent, da urgent să faci clismă! E risc major de ocluzie intestinală(încurcătură de mate)!

| VadTot a răspuns:

Gem de Prune Multe lichide fructe.of

| myhaella_2045 explică:

Acum ma doare piciorul drept si este amortit.Am avut si stari de voma. Daca acestea sunt simptomele unei apendicite?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"Du-te la medic", vechea poveste, vechiul slogan, pentru orice fleac.
Nu, stai asa până maine dimneata si cand deschide farmacia ia-ti niste supozitoare cu glicerină (sunt in doua variante, si pentru copii si pentru adulti, soliciti de care vrei, nu stiu cati ani ai). Seara, inainte de culcare, ia o pastilă de dulcolax (ori Sanalax), sunt laxative naturale.
Normal ca daca te-ai fortat in halul ăla in care descrii totul, te doare burta si apendicita, si toate alea.

| myhaelamar86 a răspuns (pentru floresdemayo):

O doare "apendicita"...vai de curu tau si al ei. Mai dai si sfaturi...
Daca nu stai in munti poti sa mergi si acum la farmacie. La oras de obicei mai sunt si farmacii deschise non-stop, unde ceri sfaturi si medicamente... Daca stai in munti incearca leacuri babesti. Lubenita, iaurt, bere, prune, rosii, lapte, castraveti, in combinatii de minim trei care sa contina macar o bautura. Daca nu trece maine te duci la medic. Ca altfel te doare "apendicita".

| floresdemayo a răspuns (pentru myhaelamar86):

Apendicita? rolling on the floor
Limbajul tău elevat, adică 'telectual, expresiile folosite...(mi-e si jenă sa te citez)iti tradează atat de bine educatia primită in cei sapte ani de acasa.Iti lipseste caracterul scumpico! Ti-l declar nul!
Nu traieste in inima muntilor, dar nu inseamna ca fata vagabondeaza noaptea (cum probabil iti sta tie in fire -caracterul te tradeaza, poti sa te tot rogi la Dumnezeu si sa dai toata ziua pomelnice e tot degeaba, Domnul iti dă după fapte!) ca s-o trimit eu la farmacie, mult trecut de miezul noptii?! Nu stiu de ce nu ti-a venit ideea cu masina salvarii la cat te duce capul ala fain!
Daca ea a stat constipată 4 zile si si-a acceptat "soarta" rabdând in starea asta, (deci, nu s-a ingrijorat până acum, prea tare) de ce n-ar mai putea astepta trei-patru ore, măcar până se lumina de ziuă? Vai, vai...Mai ales de capul tău!

| AlexMsA a răspuns (pentru floresdemayo):

Da, ai dreptate, noaptea nu se poate intampla nimic rau. toti bolnavii ar trebui sa stea acasa ca sa nu umble noaptea pe la farmacii ca nu e frumos sa vagabondezi laughing si clisma mai greu un copil singur. pentru probleme de sanatate exista doctori tocmai pentru ca nu toti prostii se descurca. ai grija de apendicita ei ca poate o doare

| floresdemayo a răspuns (pentru AlexMsA):

Ai auzit de musca care se bagă in lapte? Dar de aia care mănâncă rahat? Te identifici cumva?

| myhaelamar86 a răspuns (pentru floresdemayo):

Draguţă floresdemayo, esti in perioada anului în care esti inactivă din punct de vedere "'telectual", exact ca florile de mai. Poţi să te duci să hibernezi fizic până la primavară, mental ai facut-o deja.
Ar fi de bun-simţ să nu mai dai sfaturi medicale dacă tot ce poţi să debitezi e sa stea acasa ca poate îi trece. Dacă pe ea o doare în cur la propriu, pe tine te doare la figurat.
Apendicita nu poate să o doară, nu stau sa îţi explic de ce, exact cum nici pe tine nu poate să te doară retardul.
Daca te simiti jignita de afirmatiile mele (desi nu vad de ce), ma doare in cur (ca sa o punem de o epidemie).

| floresdemayo a răspuns (pentru myhaelamar86):

Am dat din intamplare peste o handicapată cumva? Normal! Asta era! Trebuia sa fi spus de la inceput, te-as fi lăsat in pace, eu nu obisnuiesc sa critic constructiv oamenii "dusi" cu sorcova.

| Empathizer a răspuns:

Daca are cine sa te ajute, fa o clisma. Daca nu, pune un supozitor cu Glicerina, se va topi inauntru si va unge canalul anal. Te va ajuta sa faci cu mai putina dificultate. Ca sa te doara mai putin, poti folosi si supozitoare sau unguent cu Proctoglyvenol.

| Hotmama12 a răspuns:

Ce ai putea face? Sa mergi la medic...CAT MAI REPEDE! Maine chiarwinking
Chiar nu e de joaca