S-ar putea sa fie vergeturi, si presupun ca au aparut din cauza cresterii sanilor brusca. Daca sunt vergeturi, poti scapa de ele decat printr-o operatie cu laser, tratamentele naturiste nu fac decat sa le ascunda putin.
Stai linistita.si eu am vreo 2 liniutze mici roshii.Nu le mai zii "varice" ca nu is delea[-xASta e din cauza ca sanii ti-or crescut putin cam brusc.Iti poti lua crema de la farmacie. explica-i farmacistei problema ta. ea te va ajuta!
Ai facut vergeturi, pielea s-a intins brusc si fibrele elastice din piele s-au rupt. Poarta un sutien care sa iti sustina sanii si aplica pe piele o crema hidratanta dupa fiecare dus. Din pacate vergeturile existente nu se pot trata decat chirurgical, dar poti preveni aparitia altora daca faci ce ti-am recomandat.
Nu sunt varice, sunt vergeturi. Du-te la un endocrinolog daca sunt rosietice, fiindca ar putea fi in cadrul unor dereglari hormonale.
Am si eu si sunt nasoaledar vara cand merg la mare si ma bronzez nu se mai vad asa tare, totusi am vazut pe un catalog de la yves rocher ca este o crema pentru astea
Carmen133 întreabă: