anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e venit pentru prima data menstuatia ieri si dabea,, picura". Si azi nu mai mi-a venit! Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da,avand in vedere ca este prima oara, este cat se poate de normal.La fel de normal este si daca se intampla acelasi lucru si la urmatorele menstruatii; primele nu sunt deloc regulate.In orice caz, e bine ca in urmatoarele 3-4 zile sa porti protejslipuri, se poate sa ai mici surprize, chiar daca azi nu a fost cazul.Numai bine.

4 răspunsuri:
| PrajituricaCuFrisca a răspuns:

Scumpo, se spune ca prima data vine putin...deci nu te speria!

| pufuleata a răspuns:

Nu te speria este normal dar trebuie sa afli si parerea unui medic. numai bine

| Maiaaiaia a răspuns:

Nu te speria, daca este pentru prima data ste normal..la inceput este mai putin si poate o luna sa ai apoi un timp iar sa nu aii, la inceput acesta nu este regulat...de aceea pina se va normaliza va fi o asa perioada

| iuliana2000 a răspuns:

Pai poate a fost o alarma falsa dar mai bine du-te la medic el va sti ce trebuie sa face ...cred ca i-ai sps mamei sau unei rude mai apropiate vb cu esle sa te duca la doctorhappy