Tine-te de tratament și te vei face bine!
Sănătate!
Gentamicina doare al dracului!
Pai orice injectie doare, dar conteaza si cum ti-o face asistenta, daca are mana usoara.
Urmeaza-ti tratamentul si sper sa te faci bine!
Multumesc! :*. Si eu sper.
Nu imi mai amintesc de unde stiu dar cred ca doare. Insa nu trebuie sa te sperii, gandeste-te ca e doar o simpla injectie, nici mie nnu imi plac injectiile dar am facut multe.Iti recomand sa te uiti la altceva si sanumeri in gand. Cat despre picaturi, da ustura, eu am ochelari si mereu cand ime schimb lentila trebuie sa imi pun in ambii ochi.
O mica intepatura ca orice injectie. Nu-s dureroase ca alea de moldamin sau penicilina.
Gentamicina este unul dintre cele mai tari antibiotice, durerea unei injectii vine de la asistenta care te inteapa. daca gasesti o asistenta priceputa nu vei simti decit o ciupitura, dar orcear fi urmeaza tratamentul.vederea este mai importanta decit durerea
Daca gentamicina e asa, atunci penicilina cum mai e?
La inceput tu nu trebuie sa clipesti cand iti pui picaturile fiindca si eu am avut si ai posibilitatea ca muschiul ochiului sa se imobilizeze(nu se mai poate misca). Dupa care stai cu ochii inchisi putin pentru a nu te durea. Stiu cum e, am avut si eu. Vezi ca daca nu respecti ce ti-am spus mai sus o sa te usture.
Nu mai purta lentile si curatale mereu dupa ce le folosesti sau inainte
Te cred ca doare si eu avut un o infectie la ochi si am facut si eu gentamicina si doare in draci oricum ce e mai important e sa te faci bine asa ca suporta durerea ( insanatosire grabnica)
anonim_4396 întreabă: