| AdrianaAbelVtm a întrebat:

Buna, mi s-a întâmplat ceva foarte ciudat, când aveam 15, 16 ani aveam foarte multe coșmaruri, când mă trezeam din somn mi se păreau foarte multe lucruri. După ceva timp mi s-a întâmplat să mă trezesc din somn, sa tip. Am fugit repede la mama și tata era treaz, nu puteam să deschid ochii deloc și nu mai puteam respira, nu știu dacă e ceva, dar pur și simplu nu mai puteam deschide și țipăm foarte tare. Am incercat după, am putut și eram foarte speriata, daca știți ce e va rog sa imi răspundeți.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ar rebuie sa mergi la un psiholog, specializat pe psihoanaliza (care cauta si identifica traumele psihice din trecutul tau, ce te deranjeaza).

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cosmaruri.
Crezi ca restul lumii nu viseaza urat, nu are cosmaruri?

Daca tu crezi ca sunt mai mult decat vise, nu strica sa te rogi inainte de culcare. Roaga-te pentru protectie.

| StoicAnalysis a răspuns:

Se numeste paralizie in somn. E atunci cand esti constient ca visezi, dar nu te poti trezi si adesea ai cosmaruri. Eu m-am chinuit cu asta 2-3 ani la rand in adolescenta.

| Pufarina511 a răspuns:

În primul rând, zi o rugăciune și închinați patul.(fa cruce).Si eu aveam coșmaruri, și când am început sa îmi închin perna nu am mai avut.
Visele sunt rezultatul informațiilor pe care creierul le aduna pe timpul zilei.
Lucrurile pe care ți se par si chiar ți se întâmplă sunt deja-vuurile.Si eu pățesc.
Dacă nu puteai sa respiri....nu știu, poate ai o problema de sănătate, nu ar strica sa iti faci un control de rutina.Sau poate e atac de panica.