| anamaria406 a întrebat:

Bună! mi s-a întâmplat de vreo 3 ori până acum, să mă enervez foarte tare și să simt o stare de moleșeală și să mi amorțească și să mă doară foarte rău mâna stângă, încheietură palmă și degetele. Aveți vreo idee ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Delliae a răspuns:

Și mie mi s-a umflat degetul, din senin!

| Kufu95 a răspuns:

Pare un semn că trebuie să nu mai pui la suflet.

| GeogG23 a răspuns:

Invata sa folosesti respiratia ca sa te calmezi (sunt zeci de tehnici care te ajuta). Ca si sfat, un atac de inima incepe de la mana stanga: amorteli, dureri in piept, etc. Nu mai pune la suflet si ai grija de sanatatea ta

| anamaria406 explică (pentru GeogG23):

Mulțumesc mult..de azi a început și piciorul ..Eu inițial m-am gândit să fie un atac de panică dar nu știu.Mi se pare ciudat ce se întâmplă cu corpul meu

| anamaria406 explică (pentru Kufu95):

Da.Sper să treacă de la sine

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil că problema este sistemul nervos periferic. Poți fi sensibilă la stres, la nervi.

| Kufu95 a răspuns (pentru anamaria406):

Succes!