| cristina93 a întrebat:

mi s-a prescris Yasmin pentru microchisturi, am inceput sa le iau din prima zi de menstruatie asa cum am fost sfatuita, insa, am citit pe prospect ca daca sunt fumatoare trebuie sa ma las de fumat. Nu m-am lasat de fumat inca, credeti ca poate avea efecte adverse din cauza asta sau nu isi vor mai face efectul?

P.S. Le iau de 6 zile

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pearl01 a răspuns:

Hello! Si eu iau Yasmin de aproape 2 ani si fumez destul de mult. Am citit si eu prospectul, iar la un moment dat m-am speriat ca scrie acolo multe chestii. Initial am vrut sa ma las si eu de fumat sau sa fumez mai rar, insa nu m-am lasat(daca e sa patesti ceva tot patesti si daca fumezi si daca nu). Cunosc multe fete care iau anticonceptionale(nu stiu daca Yasmin, da presupun ca si la celelalte scrie la fel) si fumeaza de numa. Riscuri exista, ceea ce face fiecare cu viata ei, este strict personala. Faptul ca iau Yasmin si fumez, nu ma face sa ma simt ciudat sau rau. Ti-am impartasit un pic din parerea si experienta mea, insa tu decizi daca mai fumezi sau nu.

4 răspunsuri:
| cristina93 explică:

BIOO trebuie sa le iau, mi-ai fost prescrise de medicul ginecolog, nu am luat niciodata si nici nu aveam de gand sa iau, dar daca trebui, trebuie.

| Azµre a răspuns:

Nu se intampla nimic decat sa le raresti ar fi indicat pe langa asta si bautura la fel. Dar acolo spune penstru persoanele ce depasesc 30-35 de ani. Si ca sa reduci din efectele adverse sa iei in paralel 4 femina este un supliment foarte bun pentru persoanele care iau anticonceptionale

| BIOO a răspuns:

Buna! Tu cati ani ai? Si aceste anticonceptionale ti-au fost prescrise special pentru aceste microchisturi? Eu te-as sfatui sa incerci sa consumi Aloe Vera BIO, pentru ca dupa o cura de 3 luni, vei vedea rezultate garantate si nu mai folosi tot felul de chimicale ca mai mult te afecteaza, deoarece au si multe reactii adverse care se pot rasfrange asupra organismului tau! Da-mi id-ul tau in privat si discutam mai multe in detaliu! Sanatate!

| nomoretears1111 a răspuns:

Nu stiu daca se pune problema ca isi fac sau nu efectul pastilele ( asa auzisem si eu, ca nu si l-ar face daca fumezi), insa cel mai dramatic este ca esti expusa la infarct. Sfatul tuturor medicilor din lume este sa te lasi de fumat urgent. Nu merita sa iti risti viata pentru un viciu tampit. happy Multa sanatate, viata frumoasa si probleme cat mai putine! Numai bine! happy