| didi0000 a întrebat:

Buna
mi s-a reincarnat o unghie de ceva timp, faza e ca nu am mers la medic si nu ma mai doare, mi se pare ca a dat putin inapoi
pot sa patesc ceva daca nu merg la medic?
cineva mi-a zis ca risc sa mi se amputeze piciorul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu iti amputeaza nimeni nimic, in cel mai rau caz iti smulge unghia daca-i cazul, oricum poti te consulta si cu un medic

| Felys a răspuns:

Unghia tot creste,nu are cum sa dea inapoi,poate nu sa inflamat inca,dar chinuieste-te si taie-ti singura coltul care jeneaza,sau daca nu poti mergi la pedichiura sa te ajute fetele de acolo,asta in cel mai bun caz ca sa nu ajungi la medic, oricum ar fi tot trebuie facut ceva, cu cat amani cu atat va fi mai dureros, si ai si tu grija pe viitor sa nu mai lasi sa creasca daca spui ca deja e a doua oara, taie colturile la timp