| dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc a întrebat:

Buna! Mi sa descoperit ca am anxietate si am tratament de la psihiatru,dar nu stiu cat timp va dura, oare in cat timp se va vindeca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asta ar trebui sa ti-o spuna psihiatrul, nu noi.

| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste, mă frumos, ca nu am ciocnit valizele in gară. Ti-as putea fi tată.

| AnemonaP a răspuns:

Aici nu lucram cu fizicul sa putem aproxima, psihicul este mult mai complex. Nimeni nu poate spune cu exactitate. Vei vedea cu timpul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asta nu poate nici medicul sa stie, depinde de organismul tausi de tine, plus tratamentul sa il i ei asa cum a spus doctorul ca daca il i ei cum vrei tu adio vindecare.

| Frank51 a răspuns:

Anxietatea din câte știu se vindecă greu spre deloc, tratamentul te ajută să-ți desfășori activitățile normal. Cred că doar dacă încerci să înveți să te descurci fără tratament, vei putea practic să te vindeci natural.

| dinaprilie a răspuns:

Daca poti trai si fara pastile si cu anxietate alege fara pastile si poate anxietatea sa o ameliorezi prin alte lucruri, in timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil să se vindece, e posibil să nu se vindece. Depinde de psihismul tău și răspunsul la tratament.