| Live100 a întrebat:

Bună!
Mi se întâmplă ceva destul de bizar și îmi e puțin dificil sa exprim în cuvinte. De ceva vreme, oscilez între realitate și somn. Am avut o perioada în care am avut un program de somn nesănătos, culcandu-mă doar dimineața și nu știu dacă e din cauza asta.
Ideea e ca, eu de fapt dorm, dar sunt și treaza în același timp și am gânduri bizare. De exemplu, eu dorm cu un ursuleț și azi dimineață m-am trezit speriata sa învelesc ursulețul și sa ma uit dacă mai respira.
Știu ca suna ciudat și pentru mine e la fel de straniu sa scriu asta pentru ca nu percep intru totul. Din nou, azi dimineață aveam o reflexie. Îmi țineam piciorul crezând ca e un cos și trebuie sa prindă tot ce cade din cer. Sau am uneori gânduri, treaza fiind, ca am o mana foarte lunga și pot atinge ceva din depărtare, dar de fapt se îndepărtează din ce în ce mai mult.
Exista o explicație pentru aceste chestii destul de bizare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Va fi mai greu, dar singura soluție este să te culci forțat mai înainte de miezul nopții. Orele de somn de dinainte de miezul nopții sunt mai importante decât cele de după.

| StrongHeart a răspuns:

Ai nevoie de Iisus.Cand devii constienta ca El e cu noi tot timpul, dispar toate temerile.Crede-ma,iti zic din experienta, am avut intamplari mult mai ciudate si mai de groaza ca ale tale si mereu m-am linistit cu o rugaciune.

| xsl1ck a răspuns:

Bizarul pe care ti-l provoci se datoreaza creierului. Isus si Dzeu nu o sa-ti faca nimic.

Lipsa somnului creeaza halucinatii. Alti factori sunt lipsa hidratarii, alimentatiei, stres, anxietate. Fara somn sistemul imunitar devine din ce in ce mai slabit, iar creierul actioneaza mai lent. Lipsa somnului provoaca lipsa concentrarii, atentiei.

Avand in vedere ca nu stiu cine esti, ce trecut ai avut sau ce faci zi de zi nu pot sa te ajut cu mai mult. Nu te panica si stai relaxata.

| adriangrowinglife12 a răspuns:

Eu acum ceva timp seara de seara auzeam cam dupa ora 11 12 batai in usa de la camera sau se auzea de parca cineva avea gheare si zgaria usa sau batai puternice, tot felul de sunete stranii. Si nu am probleme gen nu iau medicamente sau cevalaughing. eu cred ca la mine a foat vorba de cel rău... acum prea se mai intampla decat ft ft rar. In schimb ce ai tu e mai diferit... Acum nu stiu ce sa zic. mai poti astepta 1 an sa vezi daca trec chesiile astea, daca nu, daca esti o persoana religioasa te poti ruga la Dumnezeu, eu asa am facut si vad ca au incetat aproape de tot chestiile alea. Dar daca vrei ceva imediat ai putea discuta cu un psiholog iar daca este nevoie, acel psiholog te va indruma catre psihiatru dar nu cred ca va fi nevoie. eu doar iau toate variantele in calcullaughing) scuze pentru mesajul lung.